Nieuws

| Landelijk
Nieuw! Mozaiek Kingdom Business Community

Misschien heb je het al voorbij zien komen? Binnen Mozaiek starten we iets nieuws: Kingdom Business Community.

| Nieuws
Adrianne Rook stelt zich voor

Beste Mozaiek0521 familie,

| Nieuws
Peter Wattel stelt zich voor

Beste Mozaiek0521 familie,

| NieuwsKenia
Update vanuit het Noorden van Kenia

Vorige week hebben we je via een aparte nieuwsbrief geïnformeerd over de hevige regenval en overstromingen in het Noorden van Kenia. Graag geven je een update over de situatie.

| Deel in het geheel
Helena gaat verhuizen

Helena heeft een nieuwe plek gevonden in Enschede

| Nieuws
Mozaiek Kerstactie | Wie ga jij bemoedigen?

Ook dit jaar organiseren we vanuit de bediening Serve de landelijke Mozaiek Kerstactie om mensen te bemoedigen. Zo willen we als kerk omzien naar elkaar en onze omgeving dienen.

| Nieuws
Thema-avond Homoseksualiteit

We nodigen je als deel van Mozaiek033 graag uit voor onze gemeente-avonden op 22 november en 12 december met als thema ‘Samen verder #Hoedan?’. Deze avonden geven we zoals beloofd een vervolg aan de 1e cultuuravond in mei waarbij we met elkaar het gesprek zijn aangegaan over het thema homoseksualiteit.

| Nieuws
Kerstnachtdienst I Let ther be Light!

Tijdens de eerste kerstnachtdienst van Mozaïek0118 worden we meegenomen in het verhaal van Licht. Het Kerst Theater0118 in De Schouwburg in Middelburg wordt een voorstelling over licht en hoop in een wereld die donker voelt. We willen jou van harte uitnodigen samen met een buur, vriend, collega, iemand uit jouw kring die Jezus nog niet (goed) kent.

| Cursussen
Ben jij benieuwd naar het Christelijk geloof?

In januari 2024 starten we weer met de Alpha Cursus. Alpha is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het christelijk geloof ontdekt.

| Nieuws
Zie, iets nieuws ontkiemt

Wanneer iemand in Mozaiek gedoopt wordt, klinken over die persoon de woorden van Paulus uit Romeinen 6: ʻbegraven met Christus in de doop en opgestaan om een heel nieuw leven te leiden.ʼ Maar wat is dat nieuwe leven? Allereerst wordt onze relatie met God hersteld. We ontvangen Gods liefde die door onze aanbidding aan Hem wordt teruggegeven. Ook geloven we in herstel tussen elkaar en herstel voor onze gebroken wereld. Dit komt terug in onze visie. We willen een kerk zijn waar we leren wat het betekent om God te aanbidden, van elkaar te houden en onze omgeving te dienen.

| Nieuws
Update ontwikkeling leiderschap Mozaiek0521

We zijn dankbaar te kunnen melden dat er een nieuw tijdelijk Leidersteam voor Mozaiek0521 is gevormd. Zolang we nog geen voorgangers hebben aangesteld, kiezen we voor een tijdelijk Leidersteam dat leiding geeft aan de gemeente. Het tijdelijke Leidersteam wordt gevormd door: Peter Wattel en Adrianne Rook.

| Nieuws
We zijn dankbaar voor...

Tijdens de dankbaarheidszondag hebben we een dankmuur gemaakt met zijn allen! Hoe tof is dat. Zie hier het resultaat.

Transitie leiderschap, bedanken en zegenen - 5 maart 2023

Zoals veel van jullie weten heeft het Interim Leiderschapsteam (ILT) het afgelopen jaar de verantwoordelijkheid gedragen voor de planting van onze gemeente: Mozaiek0118

Startzondag 5 februari | The after movie

Wat een feest! De officiële start van Mozaiek0118! Bekijk hier de after movie.

De kerstpakkettenactie is in volle gang!

Wat zijn er al veel adressen opgegeven voor de kerstpakkettenactie 2022! We zijn enorm blij met het grote aantal aanmeldingen. Zo gaat er deze kerst weer een golf van hoop door ons land.

Kerstpakkettenactie 2022

Ook dit jaar organiseren we weer een landelijke kerstpakkettenactie. Ieder jaar weer zien we dat dit zowel voor de makers als de ontvangers weer een grote bemoediging is.

| Nieuws
Nieuwe locatie voor onze samenkomsten

We hebben een nieuwe locatie gevonden voor onze samenkomsten