Welcome en Facility

Je bent welkom zoals je bent bij Mozaiek. En dat begint al voor je binnenkomt op zondag. Bij mensen die stoelen voor je klaarzetten zodat je een plek hebt om te zitten. Bij de vriendelijke groet van de parkeerwachter en de glimlach van het Team Welkom dat je op staat te wachten. Bij iemand die met je kletst als je voor de allereerste keer bij ons bent. Het is dat stomende kopje koffie dat je krijgt én het is zelfs een glimmend toilet. We hebben op je gerekend. We zien je. Je bent welkom.

Team Welkom Ontvangst

Je kunt ons haast niet mislopen. Met onze roze shirts vallen we lekker op. Wij heten je welkom bij de deur en vinden het gezellig om een praatje met je te maken.

Team Welkom Koffie

Een kopje koffie of thee als je binnenkomt. Dat vinden we belangrijk! Niet alleen is het voor sommige mensen hun eerste kopje van de dag, het is ook een moment om elkaar even te ontmoeten.

Team Gastvrouw/-heer

Ook doordeweeks is er van alles te beleven. En ook daar vinden we het belangrijk dat je je welkom voelt. Daarom staan onze gastvrouwen en -heren voor je klaar om je op te vangen bij binnenkomst.

Team Opbouw

Wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat voor de dienst begint. Ook na afloop zorgen wij ervoor dat alles weer netjes opgeruimd is. Zo heeft iedereen een stoel om op te zitten en is het duidelijk waar iedereen heen moet.

Team Parkeren

Je ziet ons vaak als eerst als je aankomt rijden op zondag. We helpen je een parkeerplek te vinden.

Team BHV

Wij zorgen voor de veiligheid en gezondheid van iedereen die zondag naar de dienst komt. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een pleister.

Ja ik help mee!