| Deel in het geheel

Sprekersteam Mozaiek0521

Graag stellen we het sprekersteam van Mozaiek0521 aan jullie voor.

We zijn dankbaar dat Mozaiek ons in de opstartfase van Mozaiek0521 heeft voorzien van sprekers om ons te inspireren, te bemoedigen en te helpen groeien in ons geloof en we zijn blij dat dit team nu aangevuld is met onze Mozaiek0521 sprekers!

Maarten Vogelaar

Ik ben Maarten en sinds kort spreek ik met veel plezier in Mozaiek0521. Ik ben getrouwd met Melanie en een trotse vader van 3 mooie dochters.

In mijn vak als coach, spreker en performer, help ik mensen graag verder om zelfverzekerd zichzelf te zijn, persoonlijk en zakelijk. In mijn werk, maar ook in Mozaiek zie ik mensen die soms wat harder gaan dan ze kunnen of zich kleiner maken dan ze zijn. En juist dan die rust vinden bij Jezus en die acceptatie voelen als kind van God, zijn voor mij, ook persoonlijk, thema’s waar ik grote interesse in heb en ik ook belangrijk vind om te delen in de gemeente.

Mijn tweede taal is Nederlandse Gebarentaal, ik ga graag met Melanie naar het theater en als echte Franse Taal-liefhebber, kun je me wakker maken voor macarons. Dus als DIE ooit bij de koffie en thee worden neergezet, durf ik niet te zeggen of ik er maar 1 kan nemen. ;-)

Ivo Lindner

Ik ben Ivo Lindner en ik kom uit een groot katholiek gezin. In een zoektocht naar God ben ik op mijn 29e in Taizé tot geloof gekomen. God sprak toen tot me en zei dat ik een gemeente moest gaan zoeken waarin Zijn Zoon Jezus verkondigd wordt.

Wat mij vooral kenmerkt is dat ik een zoeker ben. Mijn vraag daarbij is: "Wat heeft het Gods Woord en wat heeft Zijn Geest tot mij en ons te zeggen op de dag van vandaag”?

Ik voel me van kinds af aan al verbonden met de gebroken medemens. Het omzien naar elkaar en het delen van wat je aan zegen ontvangt.

Mijn gaven van herder-leraarschap zijn terug te vinden in mijn werk: ik heb een eigen praktijk voor haptotherapie in Zwolle.

Bergen hebben in de Bijbel een bijzondere betekenis. Ik ben daarvan vaak onder de indruk. Maar het liefste wat ik doe in de bergen is om er met mijn racefiets tegenop te rijden.Karsten Rook

Ik ben Karsten Rook, 42 jaar en getrouwd met Adrianne en vader van 2 dochters van 16 en 14 jaar.

Sinds de opstart van Mozaiek0521 maak ik deel uit van het host-team en na vorig jaar enkele keren gesproken te hebben binnen Mozaiek0521, maak ik sinds dit jaar (2024) deel uit van het
sprekersteam van Mozaiek0521. Ik vind het een voorrecht om als beginnend spreker binnen Mozaiek0521 de ruimte te krijgen om me te mogen ontwikkelen.

Ik spreek graag over Gods (enorme) Liefde voor deze wereld; zichtbaar geworden in de persoon van Jezus en over zijn bewogenheid voor (gebroken) mensen. Ik geloof dat we als kerk van Jezus en specifiek Mozaiek0521 een boodschap van hoop en herstel voor deze wereld hebben en we daarmee onze omgeving mogen dienen.

Peter van der Mark

Mijn naam is Peter van der Mark, getrouwd (22 jaar) met Hiske en vader van Yannick (19) en Roos (16) en ook mij is gevraagd om mij kort voor te stellen.

Vanaf het eerste begin ben ik blij en dankbaar dat ik bij deze gemeente betrokken mag zijn. In 2019 begon dit met een kleine groep van 6 mensen. Hierna mocht ik onderdeel uitmaken van het interim leiderschapsteam en in 2022 tot september 2023 heb ik de gemeente kunnen dienen in de rol van voorganger.

Aan het begin van dit jaar heb ik aangegeven weer beschikbaar te zijn voor spreekbeurten en hosting tijdens de diensten.

Al deze dingen komen voort uit de wens om de kerk van Jezus te dienen en Zijn liefde waarvan niets ons kan scheiden (Rom. 8) te delen en bekend te maken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Deel in het geheel
Sprekersteam Mozaiek0521
| GROW
Hart voor Pasen
| Landelijk
Nieuw! Mozaiek Kingdom Business Community