WAY

Hé, jij daar! Ben jij tussen de 12 en 25 jaar? Dan hoor jij helemaal bij WAY. De jongerenbeweging van Mozaiek. Je mag helemaal komen zoals je bent. Met al je vragen en twijfels. Jij hoort erbij. Bij ons. Bij God. Je bent geliefd. God houdt van je! En wij willen niets liever dan jou helpen God beter te leren kennen. Ontdek hoe een leven met God is.

TO BE, TO BELONG, TO BELOVE(D)

Onze visie is

To be
Je mag er zijn. Met alles wat er in je zit, je verdriet, pijn, verlangens en blijdschap. Je bent welkom zoals je bent. Je bent goed voor God en voor WAY, maar je mag binnen WAY ontdekken hoe je steeds meer tot bloei komt, kan groeien in je geloof met Jezus en meer op Hem mag lijken. Jezus wil jouw gebrokenheid herstellen. Je bent een parel die nog meer mag gaan glanzen.

To belong 
Je hoort erbij met alles wat je hebt en bent. Je bent een onderdeel van WAY en Gods koninkrijk.

To belove(d)
Je bent geliefd. Bovenal door God, maar ook door de WAY Workers, de andere jongeren. En wanneer jij beseft dat je geliefd bent, kan je deze liefde ook weer uitdelen! En daar willen wij jou mee helpen!


Clans 12-17 jaar

Als jij je aansluit bij een clan, kan je verwachten dat je 1x in de maand samen komt. Een groep van maximaal 10 tieners die begeleid worden door clanleiders. De avonden zijn gericht op ontmoeting en verbinding met elkaar. Leuke dingen ondernemen en met elkaar een groep worden.

Er is ook ruimte voor (geloofs)vragen, gesprek en gebed. Daarnaast kan je samen met je clan naar de events van WAY gaan, zoals Hang-Out, aWAYke night, Thank God it's Friday etc. Sluit jij je aan? Mail naar [email protected] en laat weten waar wij je mee kunnen helpen.

Small Groups 18-25 jaar

Heb jij zin om komend jaar samen met andere WAY’ers van 18-25 jaar te meeten? Check dan onze Small Groups! Een Small Group is een vaste groep mensen met wie jij optrekt.

Als Small Group komen jullie regelmatig bij elkaar. Bij iemand thuis als er genoeg plek is. Of op een andere locatie. Net wat werkt voor jullie. Jullie organiseren de avond zelf en bepalen ook zelf waar jullie het over hebben. Komen jullie er samen niet helemaal uit? Geen probleem. We denken graag met je mee.

Mail naar [email protected] en laat weten waar wij je mee kunnen helpen.

Social Media

WAY is actief op de socials. We connecten, inspireren en kondigen de events van Mozaiek0521 aan. Stay tuned en volg ons op Insta. Wil je op de hoogte blijven en zit je nog niet in één van onze groepsapps? Geef het door, dan voegen we je ook toe aan de groep en ben je als eerste op de hoogte als er nieuwe events zijn.

WAY Care

Jij bent geliefd, enorm waardevol en nooit alleen! Dat willen we jou meegeven bij WAY. Maar soms voelt dat niet zo. Dat weten we! Misschien ervaar je wel veel stress, zit je niet goed in je vel of gaat het thuis niet zo lekker. Of misschien voel je je alleen, verlang je naar iemand om mee te praten of heb je vragen over het geloof. Wij willen er graag voor je zijn en naar jouw verhaal luisteren. We care about you! Dus kom met ons in contact en praat erover. Want je bent niet alleen. Echt niet!

WAYs to build! Bouw jij mee?

De visie van We Are Young is: To be, To belong, To be loved. Je mag komen zoals je bent. Vanuit dit geloof bouwen we aan WAY. En daar hebben we jou voor nodig. We zoeken jou om als WAYworker te helpen bij onze activiteiten, maar ook om een voorbeeld te zijn voor onze jongeren. In jouw rol dien je de jongeren en help je hen groeien in hun relatie met God.

WAY landelijk

Vanuit WAY0318 in Veenendaal worden landelijk ook allerlei toffe activiteiten georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar!

Ben je benieuwd? Check dan snel de site!