| Nieuws

Adrianne Rook stelt zich voor

Beste Mozaiek0521 familie,

Als kersvers tijdelijk leiderschapsteam leek het Peter en mij een goed idee om wat meer over onszelf te delen met de gemeente.

Ik ben Adrianne en ik ben inmiddels 41 jaar onderweg in het leven op deze aardbol en sinds mijn 15e reis ik samen door het leven met Karsten. We zijn gezegend met twee prachtige en toffe meiden, Yorinde (16) en Fabienne (14).

Mijn relatie met God is voor mij de essentie van mijn bestaan. Sinds mijn 10e ben ik bewust op ontdekkingsreis in wat het betekent om Hem te volgen. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig opruimcoach en kunstenaar. Het eerste beschouw ik als een vorm van liefhebben waarbij ik de ander coach naar een opgeruimd huis en het tweede, het creëren van kunst, is voor mij ademhalen en aanbidding.

Vanaf het prille begin ben ik betrokken bij de opstart en ontwikkeling van Mozaiek0521, ik ben dankbaar dat ik in de Mozaiek visie en cultuur als kerkelijke zwerver een thuis gevonden heb, een plek waarin ik welkom ben, waarin iedereen welkom is en waar we met elkaar een kunstwerk van gebrokenheid vormen. Ik kijk er naar uit om als gemeente God te aanbidden, elkaar lief te hebben en onze omgeving te dienen. Wat dat voor Mozaiek0521 nu en in de toekomst betekent gaan we onder Gods leiding met elkaar ontdekken.

Hartelijke groet,

Adrianne Rook

P.s. heb je een vraag of wil je iets delen, Adrianne is te bereiken via: [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Landelijk
Nieuw! Mozaiek Kingdom Business Community
| Nieuws
Adrianne Rook stelt zich voor
| Nieuws
Peter Wattel stelt zich voor