| Nieuws

Nieuwe locatie voor onze samenkomsten

We hebben een nieuwe locatie gevonden voor onze samenkomsten

Twee jaar geleden zijn we begonnen om met elkaar te bouwen aan Mozaiek0521. Eerst kwamen we bij elkaar in Kallenkote om samen de livestream van Mozaiek0318 te bekijken. Al snel ontstond het verlangen om live diensten te organiseren. We hebben toen gezocht naar een locatie en op zondag 24 april 2022 hebben we onze eerste Mozaiek0521 live dienst gehouden in de Meenthe. Een groot feest waar we met mooie gevoelens op terug kijken.

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en mogen we elke week bij elkaar komen om met elkaar een dienst te organiseren en te beleven. Een dienst waarbij iedereen welkom is zoals hij is en we samen met de worshipband God aanbidden.

In december 2022 hebben we met jullie gedeeld dat we meer inkomsten nodig hebben om deze live diensten en alle andere activiteiten van Mozaiek0521 voort te zetten. We zijn dankbaar dat veel mensen hier gehoor aan hebben gegegeven en we mochten groeien in inkomsten. Natuurlijk hebben we in december 2022 ook gekeken naar onze uitgaven. De Meenthe is een grote kostenpost, daarnaast verlangen we naar een locatie waar we onze spullen kunnen bewaren en een locatie waar we in de basis elke zondagochtend kunnen samenkomen en die zekerheid kan de Meenthe niet bieden. Dit alles bij elkaar is de aanleiding geweest dat we aan de slag zijn gegaan met een huisvestingscommissie om te gaan zoeken naar een alternatieve locatie.

Het was geen gemakkelijk zoekproces, maar we zijn blij dat we toch een geschikte locatie hebben gevonden in “de Schalle”. De Schalle is het dorpshuis van Nijeveen en bevindt zich aan de Nieuweweg 27 in Nijeveen. Dit dorpshuis beschikt over een geschikte samenkomst zaal, heeft verschillende bij ruimtes voor kidswerk en andere activiteiten en er is voldoende parkeergelegenheid.

Er is inmiddels ook contact gelegd met de plaatselijke kerken in Nijeveen. We zullen zo veel mogelijk de samenwerking met deze bestaande kerken in Nijeveen opzoeken en de eerste contacten die we hebben gehad bieden hiervoor goede hoop.

De praktische overgang
De overgang naar onze nieuwe locatie gaat al snel gebeuren. We zullen namelijk vanaf zondag 2 april in de Schalle onze wekelijkse samenkomsten vieren. We zijn blij dat dit al op zo’n korte termijn mogelijk is en tegelijkertijd kunnen wij ons ook voorstellen dat sommigen nog moeten wennen aan deze locatieverandering.

Heb je vragen naar aanleiding van deze locatiewijziging of heb je andere vragen, schroom dan niet om contact op te nemen met het secretariaat: [email protected].

Hartelijke groet,

Het voogangersteam en de coördinatoren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Landelijk
Nieuw! Mozaiek Kingdom Business Community
| Nieuws
Adrianne Rook stelt zich voor
| Nieuws
Peter Wattel stelt zich voor