| GROW

Hart voor Pasen

Heb jij ook een hart voor Pasen? Of heb je juist niets met Pasen maar wil je ontdekken wat Pasen betekent? In beide gevallen van harte welkom bij de Hart voor Pasen bijeenkomsten.

In de week voor Pasen willen we stil staan bij wat Pasen betekent en dat gaan we doen vanaf zondagavond 24 maart aan de hand van het prachtige boek “De zeven wonderen van het Kruis” wat geschreven is door Wilkin van de Kamp.

We nemen je mee in de laatste 18 uur van Jezus lijden naar het kruis. De zeven wonderen staan voor de 7 keer dat Jezus voor ons heeft gebloed toen hij zijn leven voor ons gaf. Deze gebeurtenissen vonden niet per ongeluk plaats, maar waren profetisch. Elke avond zullen we 1 of 2 wonderen van het kruis behandelen en, nemen we jullie mee op Jezus' 'wonderbaarlijke' lijdensweg.

God had de regie van Pasen

De laatste achttien uur voor Jezus’ sterven had God de regie van Golgotha volledig in handen. Elke gebeurtenis was door God ingegeven. Uitgevoerd door zondige Romeinse soldaten.

De zeven keer dat Jezus gebloed heeft vonden niet per ongeluk plaats. Het waren stuk voor stuk profetische handelingen, honderden jaren daarvoor voorspeld, door God gewild en ingegeven. Met deze profetische handelingen wil de grote Regisseur ons duidelijk maken wat het wonder van het kruis voor ons betekent.

Grote Verzoendag

Zoals de hogepriester op de Grote Verzoendag opdracht kreeg zeven keer het bloed van het offerdier te sprenkelen op de aarde, zo doordrenkte het bloed van Jezus zevenmaal de aarde.

Kijk voor alle locaties en tijden in de agenda op onze website.


Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Deel in het geheel
Sprekersteam Mozaiek0521
| GROW
Hart voor Pasen
| Landelijk
Nieuw! Mozaiek Kingdom Business Community